En entrar i navegar per aquest portal web dóna el seu consentiment a l'ús de les cookies. Per favor, revisi la nostra política de cookies. Està per protegir-li.

Els polígons

Els polígons d’activitat econòmica del Baix Empordà es caracteritzen per la seva recent creació (menys de 15 anys de vida en la seva majoria). Aquest fet els confereix una òptima capacitat per atendre les demandes de les empreses d’avui dia.

Són polígons de mitjana dimensió, adaptats a les necessitats del teixit empresarial i amb una oferta de serveis suficients per atendre les demandes més exigents de les noves empreses que vulguin instal·lar-s’hi.

També són polígons propers als nuclis urbans, fet que facilita la mobilitat i la interacció entre la vida professional i personal. Alhora això fa que s’optimitzi la relació entre l’activitat empresarial i l’excel·lent qualitat de vida de què es gaudeix al Baix Empordà.

A continuació, es pot accedir al conjunt de polígons empresarials que hi ha al Baix Empordà, distingint entre els que ja estan en servei i els que tenen previst un projecte de desenvolupament.