En entrar i navegar per aquest portal web dóna el seu consentiment a l'ús de les cookies. Per favor, revisi la nostra política de cookies. Està per protegir-li.

Zones Industrials Operatives

Poligons Industrials Operatius Baix Empordà

Simbiosi Industrial

zones industrials

Zona 1
Torroella de Montgri
Ullà

Situat al nord de la comarca, a escassos km del Parc Natural de les Illes Medes. El PAE de Torrella compte amb 230.000m2 de superfície i té una naturalesa mixte, on s’hi mesclen activitats comercial amb industrials. Té un valor afegit per el desenvolupament d’activitats nàutiques.  El PAE d’Ullà compte amb 100.000m2 de superfície  on s’hi desenvolupen merament activitats comercials. Compte amb molt bones infraestructures logístiques i fibra òptica.

Zona 2
La Bisbal d'Empordà
Forallac

La capital i els seu pobles veïns compten amb una oferta del sòl industrial molt competitiu. Situada la cor de la comarca, és un lloc ideal per desenvolupar activitats destinades a la dinamització turística i agroalimentària de la comarca. Parlem de polígons digitals de nova construcció involucrats en processos de transició energètica a través de l’associacionisme empresarial del territori. 

Zona 3
Palafrugell
Begur

Les localitats de Palafrugell i Begur formen una simbiosi industrial molt peculiar. Palafrugell com a motor industrial de la comarca s’uneix a Begur, un municipi amb un valor afegit turístic. Palafrugell compte amb una borsa de sòl i naus molt àmplia, ideal per desenvolupar projecte majúsculs; a Begur compte amb una xarxa industrial més petita, a favor d’una política econòmica basada en un turisme d’alt standing

Zona 4
Vall-llobrega
Palamós
Calonge

Un cop creuem el Massís de les Gavarres per la C-66, en trobem la localitat de Vall-llobrega que compta amb un PAE de petites dimensions amb activitats molt diverses. Té una ubicació premium; accés directe de l’autovia, escassos minuts del Port de Palamós, un del més importants de Catalunya. Palamós és el lloc ideal per estar-hi una vida, però l’accés a sòl i naus industrials suposa un inconvenient; les activitats turístiques i el valor de l’entorn fan de Palamós un lloc idílic.  El seu veí Calonge, compte amb un parc industrial molt ben dotat el qual s’esta convertint en el centre neuràlgic de les start-ups i l’economia circular del territori. 

Zona 5
Platja d'Aro
Sta. Cristina d'aro
Sant Feliu de guíxols

El sud de la comarca hi trobem localitats com Platja d’Aro on l’oferta industrial és molt escassa. És un poble destinat als serveis de la població, tan autòctona com estrangera. Per altre banda, tan Sant Feliu de Guixols com Santa Cristina compten amb una xarxa de polígons industrials a les afores de la població. Gaudeixen d’una bona infraestructura logística, sòl i naus disponibles a més d’estar a 1h de Barcelona – França i a 20 min del Port de Palamós. En els últims anys, molt emprenedors d’arreu de Catalunya han optat per Sant Feliu de Guixols com a base estratègica.