En entrar i navegar per aquest portal web dóna el seu consentiment a l'ús de les cookies. Per favor, revisi la nostra política de cookies. Està per protegir-li.

Serveis de la Xarxa

En l’evolució actual que s’està observant dins de l’activitat econòmica global, la interacció entre l’activitat econòmica, el desenvolupament personal i professional i la qualitat de vida s’està potenciant gràcies a l’avanç imparable de les tecnologies de la informació, les infraestructures, les relacions laborals i la responsabilitat social empresarial.

Com a resultat de tot això, la xarxa d’entitats involucrades a dinamitzar i posar en valor els polígons empresarials del Baix Empordà té, entre els seus principals serveis, els següents:

  • Donar suport a la implantació de noves iniciatives empresarials als polígons empresarials del Baix Empordà.
  • Donar solucions de sostre industrial a les iniciatives locals que necessiten evolucionar i redimensionar els seus espais de treball.
  • Fomentar l’emprenedoria i les noves oportunitats empresarials al territori.
  • Facilitar i promoure l’atracció d’iniciatives que desitgin implantar-se al Baix Empordà.
  • Impulsar la modernització i la valorització dels polígons empresarials del territori com a espais de generació de riquesa i ocupació.
  • Donar visibilitat i projecció al territori com a escenari ideal per conjugar economia, empresa i qualitat de vida.

Compromís amb l’evolució del territori

Involucració amb les empreses i l’ocupació

Atracció de noves inversions empresarials

Suport per impulsar un nou model

Les entitats impulsen aquesta xarxa a través dels agents de desenvolupament local de cada municipi, de tal manera que preval la visió conjunta per actuar en l’àmbit local amb tots els recursos del conjunt del Baix Empordà.