Ajuntament de Palafrugell

Escut Palafrugell

Informació de contacte

Àrea encarregada de la promoció dels polígons: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell

Direcció: C/ Major, nº 1

Telèfon de contacte: 972 611 820

Correu electrònic de contacte: ipep@palafrugell.cat

Nom del / de la Tècnic / a encarregada: Sònia Planas / Sílvia Monar

Presentació

Palafrugell és un municipi situat just al centre de la Costa Brava que agrupa aproximadament 23.000 habitants, fet que el converteix en el municipi més gran de la comarca del Baix Empordà.

Enclavat en un territori privilegiat, Palafrugell està format pel mateix nucli urbà, els nuclis rurals de Santa Margarida, Ermedàs i Llofriu, situats a peu de massís de les Gavarres, i pels nuclis costaners de Calella, Llafranc, Tamariu i Aigua Xelida. Per conèixer les seves múltiples encants, molts d’ells de fama mundial, us recomanem visitar el web de turisme visitpalafrugell.cat.

És un municipi consolidat i ben comunicat amb la resta de comarques catalanes. Situat al nord-oest de Catalunya, està sol a 12 quilòmetres del port de Palamós, a 48 de l’AP7, a 50 de Girona, a 127 de Barcelona ia només 80 quilòmetres de França.

Palafrugell ofereix una oferta d’alta qualitat de vida en un entorn sostenible, facilitat d’accés a l’habitatge i una àmplia oferta de serveis propers: educatius, sanitaris, comerç de proximitat, equipaments esportius, culturals i d’interès turístic.

Polígons en servei de l’ajuntament