En entrar i navegar per aquest portal web dóna el seu consentiment a l'ús de les cookies. Per favor, revisi la nostra política de cookies. Està per protegir-li.

XARXA DE MUNICIPIS

Polígons Baix Empordà és la unió i la cooperació integral de 18 municipis amb sòl industrial disponible en la comarca. Fomentar el treball en xarxa amb els diferents agents implicats en la dinamització dels polígons per tal de facilitar la captació d’empreses innovadores i estimular l’ocupació de llarga durada i la retenció de talent.

Torroella de Montgrí

23,1 ha

Ullà

10 ha

Serra de Daró

3,82 ha

La Bisbal de l’Empordà

16,84 ha

Forallac

48,73 ha

Corça

31,3 ha

La Tallada d’Emporda

La Pera

4,72 ha

Cruïlles, Monells
i Sant Sadurní d’Heura

Palafrugell

53,58 ha

Mont-ras

Begur

33,2 ha

Palamós

4 ha

Calonge

22,14 ha

Vall-llobrega

10,5 ha

Sant Feliu de Guíxols

8 ha

Santa Cristina d’Aro

Castell d’Aro

2,8 ha

La xarxa d’entitats del Baix Empordà en l’àmbit dels polígons empresarials s’organitza mitjançant un pacte de govern unificat, per posar en valor la voluntat política de promoure el desenvolupament dels polígons d’activitat econòmica del territori, tenint en compte la diversitat dels municipis que integren la comarca.

Els 40 polígons que acull el Baix Empordà demanden una coordinació extramunicipal, així com una col·laboració publicoprivada. Només d’aquesta manera es podrà facilitar el desenvolupament i assentament dels polígons com a espais d’especial valor per a les noves relacions laborals i empresarials.

L’evolució futura dels polígons d’activitat econòmica del territori del Baix Empordà fa imprescindible un escenari de col·laboració públicoprivada que en faciliti el seu desenvolupament i assentament com a espais d’especial valor per a les noves relacions laborals i empresarials.

Amb aquesta base es vol crear una àrea empresarial discontínua que agrupi el conjunt de sòl industrial del Baix Empordà, la gestió del qual es realitzarà a través d’ una fórmula publicoprivada, conjunta, asimètrica i de màxima eficiència.

El Consell del Baix Empordà, tot i liderar el projecte, compta amb la implicació i participació dels municipis que integren la comarca. No obstant això, el projecte s’obre també a la incorporació de la iniciativa privada com a part essencial en la gestió i el desenvolupament dels polígons d’activitat econòmica.

Aquesta xarxa pretén partir d’un model de col·laboració senzill, per convertir-se en una estructura de gran potencial i visibilitat per a la millora de la competitivitat de les empreses instal·lades en qualsevol dels polígons del Baix Empordà.