En entrar i navegar per aquest portal web dóna el seu consentiment a l'ús de les cookies. Per favor, revisi la nostra política de cookies. Està per protegir-li.

III Jornada per la transició energètica als Polígons del Baix Empordà.

Divendres 20 de Gener del 2023 es celebra la 3era jornada per la transició energètica en les àrees de promoció econòmica del Baix Empordà. 

Una jornada impulsada de manera col·laborativa per l’Oficina de Transició Energètica del Baix Empordà i l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons; dos àrees que pertanyen al Consell Comarcal del Baix Empordà, que formen el Departament de Sostenibilitat i Acció Climàtica i el Departament de Promoció Econòmica. 

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar i dotar de les eines necessàries a les empreses per tal d’impulsar la generació d’energia verda, cohesió empresarial i la col·laboració publico-privada entre administracions i empreses. Generar un clima de confiança en les àrees de promoció econòmica per tal d’impulsar de manera sostenible el sector industrial i de serveis a la comarca per tal d’estimular l’ocupació, enfortir la consolidació empresarial i posicionar el territori com un indret capdavanter en industria verda i innovació. 

Seguidament el programa de la III Jornada per la Transició Energètica en els Polígons del Baix Empordà

10:00 Benvinguda, a càrrec de Marc Calvet – Conseller de l’Àrea de Sostenibilitat i Acció Climàtica

10:10 L’estat de la Transició Energètica als Polígons del Baix Empordà, a càrrec de Josep Pujol – Tècnic de l’Oficina de Transició Energètica i Lluc Pons, Tècnic AODL Polígons Baix Empordà. 

10:25 L’associacionisme empresarial i la seva importància per impulsar projectes de transició energètica en els polígons industrials, a càrrec de Montserrat Rico Vila – Tècnica de la Subsecció de sector productius, Diputació de Barcelona. 

10:45 El cas de la Comunitat Energètica Manresa Il·lumina, la primera comunitat energètica de l’Estat. 

11:15 Dubtes i preguntes

 

POSTS RELACIONATS

L’objectiu del programa és ajudar a les petites i mitjanes empreses espanyoles, que comptin amb un projecte competitiu, a consolidar […]