En entrar i navegar per aquest portal web dóna el seu consentiment a l'ús de les cookies. Per favor, revisi la nostra política de cookies. Està per protegir-li.

Oferta d’allotjament empresarial als polígons del Baix Empordà

Naus i sòl industrial disponibles

Els polígons d’activitat econòmica del Baix Empordà es caracteritzen per la seva recent creació, infraestructures modernes i una gran disponibilitat de naus i sòl industrial com atracció principal a l’emprenedoria, deslocalitzacions i inversió estrangera per part d’empreses multinacionals. A més estan dotats d’una bona connectivitat de fibra òptica, subministraments basics, manteniment i places d’aparcament per treballadors i clients.

Actualment la comarca compte amb un total de 360 Ha de sòl industrial. Bona part d’aquest sòl esta ocupat per les 537 empreses registrades al directori del polígons industrials del Baix Empordà.

El territori encara compte amb unes 60 naus i 200 parcel·les susceptibles activitat econòmica repartides en les diferents zones industrials del Baix Empordà.

A continuació apareix una taula que ens ajuda a reconèixer la tipologia de cada zona industrial del Baix Empordà, a més de la superfície industrial, nombre d’empreses d’activitat econòmica, naus i parcel·les lliures, fibra i seguretat privada. 

Seguidament trobareu el contacte de l’oficina tècnica de suports als polígons d’on s’ofereix en assessorament integral a l’empresa totalment gratuït.  

Oficina tècnica de Suport als Polígons

Contacte

Lluc Pons 
poligons@baixemporda.cat 
Tel. 972 64 23 10

De dilluns a divendres de 8 a 15 h
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

POSTS RELACIONATS

L’objectiu del programa és ajudar a les petites i mitjanes empreses espanyoles, que comptin amb un projecte competitiu, a consolidar […]

Objectius PNI (2022-2025) Economia Circular Treballar per un model d’economia circular, reduint la generació de residus i fomentant la reutilització, […]