La xarxa Polígons Baix Empordà organitza una jornada d’innovació i lideratge empresarial

El Consell Comarcal de Baix Empordà, de la mà de l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons (OTSP), promou una jornada única orientada a afavorir les relacions entre el sector públic i el sector privat per tal d’enfrontar reptes conjunts amb eficàcia i transparència.

En aquest cas, la jornada es celebra a la capital, al Teatre Mundial, just a escassos metres de l’aparcament gratuït del Camp de Futbol Vell.

És un esdeveniment orientat a tota la ciutadania baix empordanesa, tot i que esdevé un reclam per les Administracions locals i el teixit empresarial, que actuen com a dinamitzadors de l’ocupació i la promoció econòmica del territori. La necessitat d’engegar projectes de naturalesa publico privada per afrontar reptes en clau Agenda 2030 converteix aquest esdeveniment en una oportunitat única per enfortir les relacions entre els agents públics i privats del territori.

Xavier Marcet, consultor d’estratègia, innovació i transformació d’organitzacions ens explicarà de primera mà, com podem innovar conjuntament, la importància de liderar el canvi, l’experiència pròpia en la gestió de projectes, entre altres.  

RESERVEU LA VOSTRA PLAÇA! (AFORAMENT LIMITAT) 

POSTS RELACIONATS

La 1a edició del Butlletí Industrial del Baix Empordà ja és una realitat. La iniciativa se suma a l’aposta del […]

El producte interior brut de Catalunya va registrar un increment anual d’un 2,6% el 2023, segons l’estimació avançada. Aquesta dada representa una […]